Over Output

Image


Filosofie

Een van de belangrijkste punten voor ons is de directe dialoog met onze klanten. Een ervaren team begeleidt u vanaf dag één competent door uw klinische studie. Ons multi-professionele team bestaat uit professionals uit de farmaceutische industrie, logistiek en ervaren projectmanagers.

Belangrijk voor ons op het werk is betrouwbaarheid, flexibiliteit en oog voor detail. De basis voor het succes van een klinische proef wordt gevormd door onze professionele kennis, actieve communicatie met onze klanten, nauwgezette naleving en kostenefficient denken.

Met ons on-site opslag- en distributiebeheer in overeenstemming met GMP-richtlijnen voldoet OUTPUT aan de veeleisende vereisten voor het wereldwijd verzenden van zeer gevoelige medicijnen. Onze medewerkers werken hand in hand met partners uit de farmaceutische industrie, sponsors, CRO's, laboratoria, onderzoekers, studiecoördinatoren en onderzoekers om logistiek en transport aan te passen.

Wereldwijde distributie naar de proefcentra wordt verzorgd in samenwerking met toonaangevende koeriersbedrijven.

 

Over ons

OUTPUT Pharma Services is opgericht in juli 2000 en is sinds 2008 een dochteronderneming van het moederbedrijf Esperite N.V. (voorheen Cryo-Save Group N.V.). Esperite bezit een van de grootste stamcelbanken in Europa. Ook hier, bij OUTPUT, worden stamcellen uit navelstrengbloed tot -170 ° C in vloeibare stikstof bewaard.

Bij OUTPUT ondersteunen we farmaceutische en biotechnologische bedrijven door wereldwijd te sourcen, verpakken, opslaan en verzenden, in overeenstemming met GMP- en GDP-richtlijnen, klinische onderzoeksproducten.

Bent u geïnteresseerd in onze volledige service? Klik dan hier.

Veiligheid is onze topprioriteit. Dat is de reden waarom, bijvoorbeeld in het geval van een stroomstoring, we worden gedekt door onze eigen noodstroomvoorziening. Daarnaast zijn we op onze locatie uitgerust met een eigen brandmeldinstallatie en bewegingsmelders.

Een van onze sterke punten is rechtstreeks contact met onze klanten. In nauwe dialoog identificeren we efficiënte en innovatieve oplossingen voor uw behoeften. Bovendien stellen onze expertise en jarenlange ervaring ons in staat om snel en betrouwbaar te handelen.

Door onze voortdurende en langdurige samenwerking met partners uit de farmaceutische industrie, sponsors, CRO's, laboratoria, onderzoekers en onderzoekers, kunnen we putten uit een breed spectrum van expertise.

Het maakt niet uit welk project u wilt implementeren of welke ondersteuning u nodig heeft, wij zullen voor u een passende oplossing vinden.

 

Kwaliteitsbelofte

We garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Door ons hoog gekwalificeerde personeel en zorgvuldige acties kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Maandelijkse training en continue bijscholing zijn vanzelfsprekend voor ons om altijd op de hoogte te blijven van de farmaceutische industrie.

Het naleven van de nieuwste GxP-Guidelines gedurende de klinische onderzoeken die we uitvoeren, regelmatige leveranciers- en sponsoraudits en zelfinspectie door de OUTPUT QA-afdeling helpen om de kwaliteit op een hoog niveau regelmatig te beoordelen en te behouden.

Ons QA-systeem wordt voortdurend uitgebreid en aangepast om ons kwaliteitsniveau voortdurend te verhogen.

 

De groep

Als toonaangevende internationale stamcelbank voor gezinnen erkent Cryo-Save zijn verantwoordelijkheid voor het opbouwen van knowhow en expertise in de toepassing en het onderzoek van volwassen stamcellen. Het doel van het Cryo-Save-onderwijsprogramma is om het algemene bewustzijn van stamceltherapie en het potentieel van regeneratieve geneeskunde bij medische professionals en lokale gemeenschappen te vergroten. Deze opleiding legt de basis voor de duurzame groei van Cryo-Save, die ook de omvang van de markt en zijn marktaandeel in bestaande markten vergroot.


Onze diensten vindt u hier

Bezoek de website van Esperite: www.esperite.com